Leo en Andrea Opstal August 2018

In de periode van 4 augustus t/m 11 augustus 2018 hebben wij cottage nummer 1 van uw organisatie Donegal Thatched Cottages, Kincasslagh als uitvalbasis voor ons verblijf in County Donegal gehuurd. Dat is ons prima bevallen. Er staan een beperkt aantal cottages (10) in uw park en dat zorgt al voor rust. Daarbij komt dat de ligging van deze cottage zodanig is dat je een prachtig uitzicht hebt over de Atlantische oceaan. Een adembenemend uitzicht. Het omliggende landschap is prachtig. De traditionele cottage zelf ziet er met zijn rieten kap idyllisch uit en je waant je terug in de tijd. Het park is bereikbaar via een smalle weg en is gelegen in een prachtig stuk natuur. Je kunt er heerlijk wandelen en vissen. Conor, de vriendelijke eigenaar/beheerder wijst je graag de plekken aan. Er is geen parkwinkeltje maar, je kunt van alles kopen in de supermarkt van Dungloe, op slechts 15 minuten rijden met de auto.

Wij hebben vanuit “onze” cottage uitstapjes gemaakt in de County Donegal, onder andere naar het eiland Tory. Dat op zich was al een avontuur.

Conor wij hebben genoten van ons verblijf in uw park Donegal Thatched Cottages. Bedankt. Dit park is een echte aanrader. Tot een volgende keer.

 

Leo en Andrea Opstal